Noppert wint Nederlands onderonsje, West wint met 111 gemiddeld

FOTO: David Gill

Afgelopen middag werden de eerste 8 partijen van de tweede ronde voor de International Darts Open gespeeld. Danny Noppert en Jermaine Wattimena speelden in de middagsessie tegen elkaar. Lees hier meer.

In de laatste partij van de middag speelden Jermaine Wattimena en Danny Noppert tegen elkaar. De eerste 3 legs gingen met de darts mee. Met een 14-darter wist Noppert te breaken naar een 3-1 voorsprong. Met een prachtige 96-finish verzilverde Noppert de break voor een 4-1 voorsprong. Leg 6 en 7 gingen met de darts mee. In de achtste leg miste Wattimena 2 darts op de dubbel, met een 88-finish wist Noppert de wedstrijd naar zich toe te trekken; 6-2.

Steve West kwam met de prestatie van de middag, dat deed de Engelsman tegen zijn goede vriend Mervyn King. King begon goed aan de wedstrijd door West met een 14-darter te breaken, maar vervolgens wist West 6 legs op rij te winnen in 11,16,14,10,14 en 14 darts. West kwam hiermee op een gemiddelde van 111,29 uit, terwijl King het ook niet slecht deed met een gemiddelde van 97,99.

Martin Schindler en James Richardson wisten ook geplaatste spelers uit te schakelen. Zo was Schindler duidelijk met 6-1 te sterk voor Kim Huybrechts en bereikte Richardson de laatste 16 ten koste van Dave Chisnall (6-4).

Uitslagen middagsessie:
Martin Schindler 6-1 Kim Huybrechts
Darren Webster 6-4 Mickey Mansell
Steve West 6-1 Mervyn King
Stephen Bunting 6-3 Barry Lynn
Gerwyn Price 6-3 John Henderson
Jonny Clayton 6-5 Steve Lennon
James Richardson 6-4 Dave Chisnall
Danny Noppert 6-2 Jermaine Wattimena

Programma avondsessie:
Ian White vs Jelle Klaasen
Simon Whitlock vs James Wilson
Max Hopp vs Steve Beaton
Joe Cullen vs Ross Smith
Adrian Lewis vs Terry Jenkins
Mensur Suljovic vs Ryan Joyce
Peter Wright vs Ryan Searle
Daryl Gurney vs Robert Marijanovic

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in