Peter Wright wint de Melbourne Darts Masters 2018

FOTO: Chris Dean (PDC)

Na een vol weekend darten is het alweer tijd voor de finale van de Melbourne Darts Masters 2018. Met een clash tussen Michael Smith en Peter Wright was garantie op een leuke partij bijna gegarandeerd. Lees hier het verloop van de finale terug!

De Schot mocht beginnen aan de wedstrijd en deed dat goed; Via de D16 pakte hij de openingsleg. Ook Smith zette zichzelf op het scorebord via een 64 check-out. Beide heren wisten sterk te spelen in hun eigen legs, waardoor een break er lang niet inzat. Tot aan de 14de leg wisten de heren dit vol te houden. Smith deed dit via finishes van 120, 75 en 71. Wright wist via tops opnieuw op een voorsprong te komen namelijk 7-6.

Daarna wist Wright zich te onderscheiden via een break vanaf 130. Hij verzilverde de break niet, want via tops bleef ‘Bullyboy’ in het spoor. Via dit maal een 131 finish op de D16 pakte ‘Snakebite’ opnieuw een break voorsprong die hij dit maal wel wist te verzilveren via een 71 check-out op tops. Hierdoor kwam de Schot op een matchpoint. Smith wist niet van opgeven: Via een 12 darter op 105 bleef hij vechten voor de titel. Toch was het Wright die de wedstrijd winnend wist af te sluiten: Hij gooide tops uit voor de Melbourne Darts Masters 2018 titel. Hij verslaat Michael Smith met 11-8 en kroont zich tot winnaar van het toernooi!

 

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in