Michael Smith wint Shanghai Darts Masters na eenvoudige finale

FOTO: PDC

De finale van de Shanghai Darts Masters ging tussen Michael Smith en Rob Cross. Lees hier het wedstrijdverslag van de finale terug. 

Rob Cross had de bull vooraf de finale gewonnen en mocht dus beginnen. Dat verliep niet goed, want met een 17-darter brak Michael Smith naar 1-0. Met een 14-darter verzilverde Smith de break voor 2-0. Cross miste een 128-finish op de bull, Smith brak met een 17-darter naar 3-0. Met een 177 en D18 verzilverde Smith de break ook en kwam zo 4-0 voor! Met een 15-darter kwam Cross ook op het scorebord. Smith miste in zijn eigen leg een 76-finish, Cross gooide 72 uit en brak terug naar 4-2. Na de pauze brak Smith gelijk terug met een 14-darter. Met een geweldige 130-finish verzilverde ‘BullyBoy’ de break en pakte een 6-2 voorsprong. Cross miste een 68-finish op de dubbel, Smith wist weer te profiteren. Met een 80-finish kwam Smith op matchpoint; 7-2. Cross miste een 126-finish op de bull om in de finale te blijven, Smith pakte zijn kans en gooide D10 uit voor zijn eerste World Series titel! Hij verslaat Rob Cross met 8-2 in de finale!

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in