Michael Smith en Rob Cross naar finale in Shanghai

FOTO: PDC

Vanmiddag worden de kwartfinales, halve finales en de finale van de Shanghai Darts Masters gespeeld. Michael van Gerwen, Michael Smith, Rob Cross en Peter Wright strijden nog om de titel. Lees hier meer over de halve finales. 

De eerste halve finale ging tussen Michael Smith en Michael van Gerwen. Smith begon fantastisch door de eerste 4 legs allemaal te pakken. Met een 17-darter hield Van Gerwen zijn eigen leg voor 4-1. Smith miste tops voor ene 80-finish, Van Gerwen profiteerde door 74 uit te gooien voor de rebreak. Met een geweldige 170-finish verzilverde Van Gerwen de break voor 4-3. Vervolgens gingen er 3 legs met de darts mee. In de elfde leg miste Van Gerwen een 72-finish, Smith wist met een 58-finish naar 7-4 te breaken. Met een 16-darter pakte Smith een 8-4 overwinning en daarmee ligt de titelverdediger eruit!

De tweede en laatste halve finale ging tussen Rob Cross en Peter Wright. Cross begon de halve finale, maar met een 13-darter wist Wright meteen te breaken. Met een 11-darter verzilverde Wright de break voor een 2-0 voorsprong. Met 71-finish hield Cross zijn eigen leg. Met een 13-darter brak Cross terug naar 2-2. In de vijfde leg miste 5 darts op de dubbel, Wright profiteerde door 60 uit te gooien voor een 3-2 voorsprong. Met een knappe 14-darter maakte Cross de break weer ongedaan; 3-3. Het was Cross die beter uit de pauze kwam. Hij pakte met o.a. finishes van 68 en 56 een 6-3 voorsprong. Met een 62-finish kwam Wright terug tot 6-4. Vervolgens gingen alle legs met de darts mee en dat betekende een 8-5 overwinning voor ‘Voltage’!

Finale:
Michael Smith vs Rob Cross

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in