Gary Anderson wint de U.S. Darts Masters 2018!

Foto: Tom Donoghue/PDC

De finale van de U.S. Darts Masters 2018 stond op het programma. Met een finale tussen Gary Anderson en Rob Cross was vuurwerk gegarandeerd. Lees hier het verloop van de wedstrijd terug! 

Rob Cross mocht de finale beginnen en deed dat sterk via de D16. Via de D8 wist de Engelsman direct te breaken, waarna hij via de D14 de break verzilverde. Na een aantal missers van Cross wist Anderson het gat weer ongedaan te maken. Via een 108-finish pakte de Schot zelfs een break voorsprong. Cross kreeg de kans via de D4 om terug te breaken maar het was Anderson die via de D16 de break wist te verzilveren. Via een 62-finish op tops wist Anderson op een matchpoint te komen. Op magistrale wijze wist Gary Anderson de wedstrijd te beslissen. Hij gooide een 164-finish voor de overwinning. Hij wint met 8-4 van Rob Cross en mag zich kronen tot U.S. Darts Masters 2018 kampioen!

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in