Dobey doet goede zaken op weg naar World Matchplay

FOTO: PDC Europe

Voor de vijfde keer dit jaar werd er op een vrijdag een UK qualifier voor de Euro Tour georganiseerd. Vijf spelers blonken hierin uit door zich voor beide kwalificatietoernooien te worstelen. Lees hier meer.

European Darts Matchplay
Het kwalificatietoernooi voor de negende Euro Tour van het jaar leek erg belangrijk te worden. Het toernooi in Hamburg is namelijk het laatste toernooi die meetelt voor de kwalificatie voor de World Matchplay. Een aantal spelers die hier nog kans op hebben wilden er dan ook alles aan doen om zich voor dit toernooi te plaatsen. Richard North is hiervan de voornaamste speler. Op dit moment zou hij namelijk 1 plaats buiten de kwalificatieplekken vallen. Aan deze situatie kon hij echter geen verandering brengen, hij verloor namelijk met 6-4 van Martin Atkins.

Chris Dobey wist wel een stap richting de World Matchplay te zetten. Hij rekende af met Matthew Edgar (6-1) en Arron Monk (6-1). Robert Thornton en Justin Pipe wisten zich ook te plaatsen voor Hamburg. Zij rekenden respectievelijk af met Lee Bryant (6-3) en Stephen Burton (6-4) in hun finales. Bekijk hier de resultaten van de laatste 36.
ET9 3 - Dobey doet goede zaken op weg naar World Matchplay

German Darts Championship
Voor het toernooi in Hildesheim wisten 5 spelers zich te plaatsen die dit eerder ook voor Hamburg deden. Naast de al eerder genoemden Robert Thornton en Justin Pipe was James Wilson hier 1 van. Hij rekende bij dit kwalificatietoernooi met 6-2 af met Kevin Burness. Andy Boulton en Darren Johnson maakten het vijftal compleet door overwinningen op Matthew Dennant (6-5) en Steve Lennon (6-4).

Adrian Lewis was niet succesvol tijdens het eerste kwalificatietoernooi. Zijn tickets naar Hildesheim wist hij echter wel te behalen. Hij rekende hiervoor af met Jamie Bain (6-2) en James Richardson (6-3). Ook Kyle Anderson mist het toernooi in hamburg, maar door overwinningen op Steve Hine (6-3) en Michael Barnard (6-0) is hij er wel bij in Hildesheim. Bekijk hier de resultaten van de laatste 36.
ET10 2 - Dobey doet goede zaken op weg naar World Matchplay

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in